19 JANUARI – START VERKOOP

Tijd: 16:00 tot 18:00 uur
Locatie: Het Wapen van Ens | Baan 1A | 8307 AS Ens

Hoe verloopt het verdere proces?
Over twee weken start op donderdag 19 januari 2023 de officiële verkoop en inschrijving. Kunt u niet bij de Start Verkoop zijn dan is dat geen probleem. Daags erna zijn ook alle verkoopstukken te downloaden op de website.
Daarnaast ligt vanaf 20 januari 2023 ook alle documentatie voor u gereed bij Woonaccent Makelaars, Onder de Toren 2, 8302 BT Emmeloord. De verkoopfase zal 2 weken duren. De deadline voor de inschrijving is 2 februari 2023. Na de sluiting van de deadline zal de toewijzing van de woningen plaatsvinden.

Toewijzing
Nadat wij alle inschrijvingen hebben ontvangen zal de toewijzing plaatsvinden. De toewijzing vindt enkele dagen na sluiting van de inschrijving plaats op basis van voorwaarden en voorkeuren.

Wij maken een selectie en op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als u een woning toegewezen krijgt, wordt u gebeld. Tijdens dit telefoongesprek krijgt u meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heeft u in feite een optie op het bouwnummer. Deze optie geldt twee weken.

De inschrijvers die geen woning toegewezen krijgen worden ook gebeld. U blijft, als u dat wilt, wel in ons bestand staan en kan later wellicht wel een woning toegewezen krijgen. Komt er namelijk een woning vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor het vrijgekomen bouwnummer.