FINANCIËLE CHECK & PLATTEGRONDEN LIVE

Wanneer u straks kans wilt maken op één van woningen van Wonen aan de Primula in Ens moet u na Start Verkoop een inschrijfformulier inleveren bij Woonaccent Makelaars in Emmeloord. Hierbij dient u ook aan te geven of u een financiële check hebt gedaan.

Financiële Check
Bij het toewijzen van de woningen maakt u meer kans met een financiële check. Een financiële check geeft zekerheid of u de woning kunt kopen. De bank of uw financieel adviseur helpt u hier graag bij! Het is van belang dat uw hypotheek bij uw situatie past. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Januari 2023 start de verkoop van de 6 levensloopbestendige woningen, wij raden u aan om daarvoor een financiële check in te laten vullen door uw financieel adviseur.

Download de financiele check

 

Plattegronden woningen
Bij deze kunnen wij u eindelijk de plattegronden laten zien. Zoals u ziet kunt u slapen -en baden op de begane grond. Daarnaast is de eerste verdieping ruim en is er een optie om 2 slaapkamers of 1 slaapkamer met badkamer te creëren.

Bekijk de woningen