HET VERKOOPPROCES

Interesse fase

Op dit moment bevinden we ons in de interessefase. In deze periode informeren wij de geïnteresseerden over het project en kan iedereen zich inschrijven op de website. Wie ingeschreven is wordt (digitaal) op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom project Wonen aan de Primula.

Start verkoop

Binnenkort zal de verkoop van de woningen van project Wonen aan de Primula in Ens van start gaan. Dit doen wij met een start verkoop event op de locatie. Alle ingeschreven geinteresseerden zullen twee weken van de voren een uitnodiging voor dit evenement ontvangen. Tijdens het start verkoop evenement is het gehele team van project Wonen aan de Primula aanwezig om alle vragen rondom het project te beantwoorden.

De verkoopstukken zijn aanwezig bij het evenement en komen daarnaast ook op de website te staan. Daarnaast ontvangen alle ingeschreven geinteresseerden de verkoopstukken via de mail.

Vanaf start verkoop kunt u zich officieel inschrijven voor één van de woningen. Uw inschrijving dient zo compleet mogelijk te zijn. Zorg ervoor dat het inschrijfformulier en de eventuele financiële check volledig ingevuld heeft. U heeft 2 weken de tijd om uw inschrijfformulier en eventuele financiele check in te leveren bij Woonaccent Makelaars Emmeloord.

Toewijzing

Enkele dagen na de sluiting van de inschrijving zal de toewijzing plaatsvinden. Dit gebeurt op basis van voorwaarden en voorkeuren. Wij maken een selectie op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Als u een appartement toegewezen krijgt, wordt u gebeld. Tijdens dit telefoongesprek krijgt u meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt heeft u in feite een optie op een woning. De makelaar plant tijdens dit telefoongesprek een eerste afspraak met u in. De optie geldt voor een periode van twee (2) weken en gaat in na het eerste gesprek.

De inschrijvers die geen woning toegewezen krijgen worden ook gebeld. U blijft, als u dat wilt, wel in ons bestand staan en kan later wellicht wel een woning toegewezen krijgen. Komt er namelijk een woning vrij, dan zoeken we opnieuw een koper voor de vrijgekomen woning.

Koop -en aannemingsovereenkomst tekenen / of tekenmoment

Na de optieperiode van twee (2) weken is het tijd om de beslissing te maken om de koop -en aannemingsovereenkomst te tekenen of af te zien van uw optie. Na het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst zal de aannemer contact met u opnemen om een gesprek in te plannen. In dit gesprek zal het meer -en minderwerk besproken worden.

Start bouw

Zodra alle ontbindende voorwaarden voldaan zijn en 5 van de 6 woningen verkocht zijn start Bramer Bouw met de bouw van de woningen.