WOONACCENT MAKELAARS UIT EMMELOORD

Op 3 januari 2005 is Woonaccent Makelaars Emmeloord gestart. Inmiddels heeft de vestiging een stevige groei doorgemaakt en is actief op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in de advisering van hypotheken en bieden wij een groot aantal nieuwbouwprojecten aan. Op onze hypotheekafdeling krijg je voor een zeer concurrerend tarief de beste hypotheek.

 

Ronald Vissers

Mede-eigenaar, RMT Makelaar/Taxateur en sportief op de fiets + achter de buis voor Formule 1 en voetbal. Makelen vind ik een pracht vak. Zeker binnen een kantoor als de onze. We zijn met z’n zessen gewoon heel erg fanatiek om het goed te doen. Dit heeft z’n uitstraling naar buiten waarvan ik denk dat wij de makelaardij toch een beetje anders kunnen maken dan gebruikelijk.

 

 

LOUW KORF

Dé commerciële duizendpoot. Ik durf van mijzelf te zeggen dat als ik ergens voor ga ik dit voor de volle 100% doe. Het zoeken van een woning voor een woningzoekende, het uitzoeken van informatie over wat dan ook binnen ons werk, terugbellen, Ik lees vaak in de reviews dat onze relaties dit erg waarderen en dat maakt mij trots op wat ik doe. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met voetbal op redelijk niveau, fitness en sinds kort heb ik een nieuwe hobby: mountainbiken in het bos; geweldig dit.

Vragen over het project? Neem dan contact op met Woonaccent Makelaars via 0527 – 620 602