Financiële Check

Bent u van plan om in één van de 8 duurzame, levensloopbestendige woningen te gaan wonen? Op dit moment bevinden wij ons in de interessefase maar binnenkort start de verkoopfase! In de verkoopfase kunt u zich inschrijven voor een van de woningen van Het Mozaïek. Hierbij kan het van belang zijn om naast het inschrijfformulier ook een financiële check in te leveren bij onze makelaar.

 

Waarom is het van belang?

Tijdens het inschrijven dient u aan te geven of met of zonder een voorbehoud financiering wenst te kopen. Indien u met voorbehoud financiering wenst te kopen kunt u uw kansen vergroten als u een financiële check heeft gedaan. Bij het toewijzen van de woningen maakt u meer kans indien u géén voorbehoud financiering heeft of wanneer u een financiële check heeft gedaan. Een financiële check geeft ons als verkoper meer zekerheid dat u de woning kunt kopen.

Nadat wij alle inschrijvingen hebben ontvangen zal de toewijzing plaatsvinden. De toewijzing en/of loting vindt enkele dagen na sluiting van de inschrijving plaats op basis van voorwaarden en voorkeuren.

Wij maken eerst een selectie op basis van voorwaarden, hoe minder voorbehouden, hoe meer kans. Indien meerdere inschrijvingen met dezelfde voorwaarden en dezelfde 1e voorkeur binnen komen zullen wij de notaris vragen om tussen deze inschrijvingen de 1e voorkeur te loten.